De er små, de er lodne og de er fyldt med personlighed. Der er selvfølgelig tale om racen Jack Russell Terrieren. De små pelsede firben har masser og karakter, og de kan blive brugt til mange ting. Om du vil have fat i en god hund til at holde dig med selskab, eller om der er tale om en fantastisk jagthund, så kan Jack Russell Terrieren bruges til begge ting.  

En social hund

Med den rette opdragelse, kan dette være en formidabel og social familiehund. Vi snakker om en social og venlig hund her. Dog skal man tage sig i agt for terrier-delen, og derfor bliver det også nævnt, med den rette opdragelse.

Hvis du til gengæld ved hvad du laver med hunde, og allerede godt ved, at en Jack Russell terrier er en lille hund, med en stor hunds personlighed, så er dette en fortrinlig hund! Aktivitetsniveauet er højt, pelsplejen er lille og temperamentet er selvstændigt, alt i alt en dejlig kompagnon.

Mere end bare en familiehund

Hvis du er en person med hobbyer, det kunne f. eks være jagt, så kan denne hunderace også stadig følge med. Vi snakker om en hund med jagtinstinkt, som er yderst veludviklet, specielt til rævejagt. Men de er ikke kun limiteret til ræve, vi snakker også grævlinger, slanger, kaniner, vildsom og oddere, ja selv hvis du har mus og rotte problemer er de gode.

Det er måske ikke lige alt af det førnævnte som er brugbart i Danmark, men dyr som mus, rotter, ræve og grævlinger er da meget relevante. Du vil i hvert fald få en frygtløs hund med på jagt, da den er både selvstændig og intelligent.

Pas på din hund

Hvis du også er en af de jægere, som er meget engageret for din hobby, så tager du måske også ud på jagt uanset vejret, om vi snakker bidende blæst, regn eller kulde. Det findes vel trods ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning, ikke?

Dog kan det godt være at du hiver frem i den helt store camouflage flyverdragt, men hvad så med din hund? Det kunne være, at man skulle til at overveje en hundefrakke her. En hundefrakke til din lille rævejæger kan gøre underværker. En terrier er jo ikke ligefrem kendt for deres lange tykke pels, og vi har jo også allerede fået på plads at pelsplejen er lille så stor som selv hunden, altså lille.

En hundefrakke kan nærmest komme i lige så mange afskygninger som hunde kan, der er en hundefrakke til et hvert behov. Så for at din firbenede ven også har den helt rigtige beklædning i det danske vejr, så anskaf den en hundefrakke. Så kan din hund også tage glad med dig på jagt.